Specifieke aanpak voor interieurbouw in Hengelo

Ieder project is uniek, en elk project vraagt om een eigen specifieke aanpak. En dat is ook wat we belangrijk vinden bij Technoplanning. Of het vraagstuk voor interieurbouw in Hengelo nu is voor een ziekenhuis, apotheek of kapperszaak, we kijken altijd naar een unieke oplossing. Bij Technoplanning staan de wensen van de klant centraal. Op basis van deze wensen bouwen wij een passend maatwerk interieur. Wij kunnen het interieur precies zo maken zoals jij dat wilt, doordat we van het begin tot het einde alles zelf in handen hebben.

Onze werkwijze voor interieurbouw

We kunnen in iedere fase van het interieurbouw project in Hengelo ondersteuning bieden. Elk project is uniek, maar over het algemeen volgen we een aantal stappen:

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we geheel vrijblijvend de ideeën, wensen en verwachtingen die jij hebt met betrekking tot de interieurbouw van jouw organisatie in Hengelo en omgeving. Wij zijn benieuwd naar jou en helpen je graag op weg door mee te denken en kritische vragen te stellen.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp en een moodboard, die we in de volgende afspraak bespreken. De eerste stap in de richting naar jouw gloednieuwe interieur in Hengelo!

Stap 3: interieur bouwen

Als iedereen blij is met het ontwerp en er akkoord wordt gegeven, gaan wij alles verder uitwerken. Na akkoord gaan wij het project inplannen, de materialen bestellen en de productie gereed maken. De vakmensen van Technoplanning maken het nieuwe interieur geheel op maat, waarna de monteurs alles op locatie plaatsen. Wanneer dit afgerond is, is het nieuwe interieur een feit!

Uitgelichte projecten

Wij hebben al verschillende interieurbouwprojecten in Hengelo en omgeving mogen realiseren. Dit hebben we onder andere gedaan voor huisartsenpraktijk Duodoc in Hengelo, huisartsenpraktijk Contrast en Hairmasters Flinkers. Bekijk hier alle andere projecten die wij hebben mogen verzorgen.

Interieurbouw in Hengelo op maat?

Benieuwd wat Technoplanning voor jou kan betekenen? Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op en kom vrijblijvend langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bekijk ook onze brochure voor meer inspiratie.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?