Huiselijke inrichting voor Hairmasters Finkers

Hairmasters is specialist in het maken van haarwerken op maat en heeft vijf vestigingen verdeeld over het hele land. Wij mochten onlangs voor de derde keer het interieur voor een van de Hairmasters Finkers vestigingen verzorgen. Een huiselijke, gezellige en gemoedelijke inrichting met voldoende privacymogelijkheden, dat was belangrijk bij de inrichting van Hairmasters.

Voor dit project van Hairmasters Finkers hebben we een compleet interieurplan uitgewerkt met vloeren, wanden, materialen van de inrichting en hier fraaie 3D-visuals van gemaakt. Licht was ook een belangrijk aspect, wat we in samenwerking met een specialist hebben gedaan.

“We horen vaak van onze klanten hoe mooi en nieuw ze onze zaak vinden. Dan ben je toch wel trots”, zegt eigenaar Marco Finkers. Bekijk hieronder de afbeeldingen van het opgeleverde project of lees meer in onze blog over de huiselijke inrichting van Hairmasters Finkers. Of bekijk meer over Interieurbouw in Hengelo of Interieurbouw in Almelo voor inspiratie.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?