Ieder project vraagt om een specifieke benadering

Of het vraagstuk voor interieurbouw in Utrecht nu is voor een ziekenhuis, apotheek of een huisartsenpraktijk, elk project vraagt om een unieke benadering. En dat is ook waar wij van Technoplanning voor staan: unieke maatwerk projecten die zowel een fantastische uitstraling hebben als een functionele invulling. De wensen van jou, onze klant, staat bij onze werkwijze altijd centraal. Wij maken het interieur precies zoals jij wilt, doordat wij onze eigen productie en meubelmakers hebben. Zo komen we samen tot het beste en mooiste interieur voor jouw organisatie in Utrecht.

De werkwijze van Technoplanning

Wij kunnen jou in iedere fase van het proces ondersteunen, maar ook in een gedeelte ervan. Om tot het beste interieur voor jouw organisatie in Utrecht te komen volgen we over het algemeen een aantal stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

Wij zijn erg benieuwd naar jouw wensen, ideeën en verwachtingen. In een eerste kennismakingsgesprek maken wij daar graag kennis mee, en vertellen wij wat we voor jou kunnen betekenen.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag. Onze ontwerpers maken een moodboard en een eerste ontwerp van het interieur, die we in een volgend gesprek met elkaar bespreken. Uiteraard wordt de planning het budget en andere verwachtingen hier ook in meegenomen.

Stap 3: interieur bouwen

Wanneer jij helemaal tevreden en akkoord bent, gaan wij echt aan de slag. De werktekeningen en 3D-ontwerpen worden tot in detail uitgewerkt. Wanneer deze ook akkoord zijn kunnen wij alles inplannen, de materialen bestellen en de machines en meubelmakers voorbereiden. Vervolgens wordt het interieur gemaakt, waarna de monteurs bij jou in Utrecht alles monteren.

Uitgelichte projecten

Wij hebben al heel wat interieurprojecten mogen verzorgen, voor onder andere gezondheidscentra, ziekenhuizen en apotheken, ook in Utrecht. Bekijk bijvoorbeeld eens het resultaat van het interieurproject dat wij mochten verzorgen voor het diakonessenhuis in Utrecht. Bekijk hier alle projecten van Technoplanning en ontdek de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Interieurbouw in Utrecht op maat?

Ben je benieuwd geworden en wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van interieurbouw in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bekijk ook alvast onze brochure voor meer inspiratie

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?