Diakonessenhuis Utrecht

Het Diakonessenhuis in Utrecht; uitnodigend, warm en vriendelijk. Wanneer de bezoekers de ontvangsthal binnen komen worden ze geholpen aan één van de drie schitterende balies. Met de volgende functies: het infopunt, de apotheek en de prikpost. Wachten kun je met een kopje koffie aan een tafeltje of op de comfortabele banken in het midden van de hal.

Het materiaalgebruik

Dit bijzondere interieur hebben we gemaakt met natuurlijke materialen zoals eiken fineer, corten staal, HI-MACS® Solid Surface en duurzame stoffen voor de zitplekken. Deze combinatie pakt verrassend mooi uit en creëert een fijne balans. Iedereen voelt zich welkom in de ontvangsthal van het Diakonessenhuis in Utrecht.

Spectaculaire balies

Voor de balies hebben wij een bijzonder ontwerp van Inbo uitgevoerd. De balie met een lengte van 15 meter gaf ons de uitdaging om dit als één geheel te produceren. Wij zijn partner van het Solid Surface materiaal HI-MACS®. Al jaren verwerken wij dit materiaal waardoor wij met ons vakmanschap een nagenoeg naadloze balie hebben opgeleverd. In onze producten werken wij met een grote diversiteit aan materialen. Zo bekijken we bij ieder project opnieuw welke materialen het meest geschikt zijn voor de vraagstelling en zijn de mogelijkheden ongekend.

Naast de balies hebben wij de volgende ruimtes ingericht; de patiëntenkamers, sluiskamer, stoelenkamer, endoscopie ruimte, repro-ruimte, dagbehandeling, wachtruimte en de spoelruimte.

Signing

Ook denken wij graag mee aan optimalisatie in wegwijzing. Dit verwerken onze vakmensen in uw interieur. In de balies van het Diakonessenhuis is signing optimaal uitgekomen door vormen in de balie te fraisen en aan te lichten met led-verlichting. Omdat HI-MACS® licht door kan laten kun je hier fraaie effecten mee bereiken.