Spectaculaire balies

Voor de balies hebben wij een bijzonder ontwerp van Inbo uitgevoerd. De balie met een lengte van 15 meter gaf ons de uitdaging om dit als één geheel te produceren.

Wij zijn partner van het Solid Surface materiaal HI-MACS®. Al jaren verwerken wij dit materiaal waardoor wij met ons vakmanschap een nagenoeg naadloze balie hebben opgeleverd. In onze producten werken wij met een grote diversiteit aan materialen. Zo bekijken we bij ieder project opnieuw welke materialen het meest geschikt zijn voor de vraagstelling en zijn de mogelijkheden ongekend.

Naast de balies hebben wij de volgende ruimtes ingericht; de patiëntenkamers, sluiskamer, stoelenkamer, endoscopie ruimte, repro-ruimte, dagbehandeling, wachtruimte en de spoelruimte.

Het materiaalgebruik

Dit bijzondere interieur hebben we gemaakt met natuurlijke materialen zoals eiken fineer, corten staal, HI-MACS® Solid Surface en duurzame stoffen voor de zitplekken. Deze combinatie pakt verrassend mooi uit en creëert een fijne balans. Iedereen voelt zich welkom in de ontvangsthal van het Diakonessenhuis in Utrecht.

Signing

Ook denken wij graag mee aan optimalisatie in wegwijzing. Dit verwerken onze vakmensen in uw interieur. In de balies van het Diakonessenhuis is signing optimaal uitgekomen door vormen in de balie te fraisen en aan te lichten met led-verlichting. Omdat HI-MACS® licht door kan laten kun je hier fraaie effecten mee bereiken

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?