Onze specifieke benadering in Amsterdam

Of het interieurbouwvraagstuk in Amsterdam nu een ziekenhuis, praktijk, apotheek of haarsalon betreft, elk project vraagt om een eigen specifieke benadering. We willen niet alleen een mooi interieur opleveren, maar vooral een interieur dat functioneel is én bij je past. We horen jouw wensen en ideeën graag aan en mixen dat met onze kennis en kunde tot een gloednieuw ontwerp voor jouw bedrijf in Amsterdam. Doordat wij van begin tot eind alles zelf in handen hebben, kunnen we jouw interieurbouw-vraagstuk in Amsterdam precies maken zoals we zelf willen. En waar we na oplevering allebei trots op zijn!

De Technoplanning werkwijze

Wij bieden ondersteuning in elke fase van de interieurbouw in bijvoorbeeld Amsterdam. Ondanks dat elk project uniek is, doorlopen we bij ieder project standaard een aantal stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

TIjdens de eerste stap vindt ook het eerste gesprek plaats. We maken kennis met elkaar en luisteren naar jouw wensen, ideeën en verwachtingen voor jouw interieurbouw in Amsterdam. Samen met jou gaan we al een beetje brainstormen. We stellen ook kritische vragen, zodat we een goed beeld krijgen van jouw wensen van de interieurbouw bij jouw organisatie in Amsterdam.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Na dit eerste gesprek is het onze beurt en vertalen wij jouw eerste ideeën en wensen naar een eerste ontwerp. Dit ontwerp bespreken we uitgebreid met jou, waarna we verder gaan met de uitwerking. Ook maken we een passend moodboard en wordt de planning uitgerold voor de interieurbouw in Amsterdam.

Stap 3: interieur bouwen

Als alles onderaan de streep akkoord is en we zijn het overal over eens, gaan we alles tot in de puntjes uitwerken. Uitgebreide werktekeningen en 3D-ontwerpen worden gemaakt, zodat we direct het eindresultaat in beeld kunnen krijgen. Na het uiteindelijk akkoord gaan we het interieurbouw project in Amsterdam inplannen en worden de materialen besteld en de productie klaargezet. Onze meubelmakers zorgen ervoor dat het interieur gemaakt wordt en onze monteurs zullen alles op locatie regelen. Dan is het interieur in Amsterdam afgerond!

Uitgelichte projecten

Technoplanning heeft al diverse interieurbouw projecten in Amsterdam mogen afronden, in diverse sectoren. Ontdek bijvoorbeeld het grootschalige project voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, waarmee we de Maatwerk Award Zorg in 2018 hebben gewonnen. Ook voor het Nationale Opera & Ballet en het Kohnstammhuis Gemeente Amsterdam hebben we mooie interieurs gerealiseerd. Bekijk alle projecten die hebben gemaakt.

Interieurbouw in Amsterdam op maat?

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van interieurbouw in Amsterdam voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje in onze brochure of neem direct per mail of telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?