Onze aanpak

Voor het Antoni van Leeuwenhoek hebben we de entree, diverse poli’s en de intensive care ingericht. Wij hebben unieke balies geplaatst en de talloze meubels op patiënten kamers en pantry’s geleverd. Het succes van Technoplanning is dat we partnership serieus nemen. Als teamspelers zoeken we actief samenwerking met de overige betrokken partijen. In onze inschrijving voor de aanbesteding hebben wij een eerlijk en duidelijk antwoord gegeven op de vraagstelling. Duidelijke afspraken zijn gemaakt.

In een groot project komen onze normen en waarden duidelijk naar voren. Onze focus is een goed eindresultaat voor ons en onze opdrachtgever. Wij zijn flexibel ingesteld, leveren volgens planning en denken kritisch mee over de kwaliteit van het bestek. Een proactieve instelling en duidelijke communicatie zijn onze kenmerken. Hiermee bewaken we de kwaliteit en leveren we vakwerk. Zodat u er trots op bent, en wij ook!

Winnaar Maatwerk Award Zorg 2018!

Technoplanning heeft de Maatwerk Awards 2018 gewonnen in de categorie zorg! Het project dat wij hebben ingezonden is de balie bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?