Kennismaken
Elkaar leren kennen

Voordat we van start gaan maken we graag kennis met je. Wie ben jij? Wat zijn je ideeën? Hoe ziet jouw ideale interieur eruit? Wat mag echt niet ontbreken en aan welke functionele eisen moeten we voldoen? Misschien weet je het al precies, misschien heb je nog een duwtje in de juiste richting nodig. We denken graag met je mee.

Ontwerpen
De eerste schetsen

Op basis van ons eerste gesprek gaan we alvast een beetje los. Onze ontwerpers toveren jouw wensen en ideeën om tot een eerste ontwerp. Om een compleet beeld te schetsen maken we een moodboard en bespreken we de planning en het budget, die we aan jou presenteren.

Engineering
Tot in de puntjes uitgewerkt

Tijdens deze fase gaat het steeds meer leven. We zijn allebei blij met de eerste schetsen en hebben een duidelijk beeld waar we naartoe willen. Dus we kunnen verder. We werken alles tot in de puntjes uit, maken 3D-ontwerpen en werktekeningen, bestellen materialen, stellen een planning op en draaien onze machines en meubelmakers warm.

Productie
Wij gaan maken!

De werktekeningen zijn uitgedraaid en onze makers kunnen aan de slag. In onze eigen productie bedienen de meubelmakers de machines én vervaardigen ze met de hand de meest unieke maatwerk meubelen voor jouw interieur.

Oplevering
Jouw nieuwe interieur

Wanneer de eerste maatwerk meubelen gereed zijn, gaan deze op transport naar jouw locatie. Daar staan onze eigen monteurs klaar om alles op de juiste plaats te monteren. Jij hoeft er alleen maar naar te kijken!

Service
Voor jou altijd bereikbaar

We gaan voor een interieur waar we allebei trots op zijn. Dat mooi is én functioneel. En dat doet wat het moet doen. Zijn er problemen, beschadigingen of wil je iets anders? Wij staan ook na de oplevering voor je klaar.

Wij managen jouw project

Wij hebben graag de touwtjes in handen. We werken daarom niet alleen met eigen ontwerpers, engineers, meubelmakers en monteurs, we hebben ook een team van projectmanagers die de planning continu waarborgen. Zij houden jou gedurende het project op de hoogte van de status en zorgen dat alles op rolletjes – en volgens planning – verloopt.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?