Specialist in 3D

Met onze uitgebreide Solid Surface collecties kunnen we alles maken en in elke vorm. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een beter resultaat. We zijn niet voor niets specialist in het toepassen en verwerken van dit schitterende materiaal.

Wat is Solid Surface?

Solid Surface is een verzamelnaam voor duurzaam composiet materiaal, er bestaan verschillende merken zoals Hi-Macs, Getacore, Corian, Krion, Avonite etc. Het materiaal laat zich in bijna elke mogelijke vorm bewerken en heeft enorme voordelen voor toepassing in het interieur en ook buitenshuis.

Bij Technoplanning werken we alleen met het beste materiaal dat de markt te bieden heeft. Solid Surface materialen zijn zeer geschikt voor bars, balies, werkbladen, de badkamer en voor toepassing in de keuken. Omdat het materiaal zich laat buigen bij verwarming kun je bijna alle wensen realiseren.

Eigenschappen van Solid Surface

Het is een geavanceerd mineraalmateriaal dat bestaat gemiddeld uit 75% natuurlijke mineralen en pigmenten die samengebonden zijn met een acrylaat. Dat maakt Solid Surface een duurzaam product. Het is bestand tegen een groot gamma aan zuren en alkalische oplossingen. Er komen ook geen toxische stoffen vrij en is veilig te gebruiken in huis in de keuken of badkamer. Daarnaast kun je het goed en eenvoudig schoonmaken waardoor het ook zeer hygiënisch is. Krassen en beschadigingen kunnen gemakkelijk worden weggeschuurd of worden gerepareerd. Eenvoudige krassen kun je zelf verhelpen. Voor reparaties is het aan te raden de hulp van een specialist in te roepen.

 • Sterk en duurzaam;
 • Bijna alle 3D mogelijke vormen met thermoformeren;
 • Toepasbaar in vochtige ruimten en buiten;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Hygiënisch homogeen materiaal, heeft geen poriën;
 • Het is nagenoeg naadloos te verwerken;
 • Schitterende uitstraling;
 • Repareerbaar en slijtvast
 • Niet toxisch;
 • Brandvertragend;
 • Milieu vriendelijk en biologisch verantwoord.

Solid Surface voor uw project?

Tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor producten gemaakt uit dit duurzame en sterke materiaal. Onze roots laten zien wat we belangrijk vinden. Mooie producten gemaakt met vakmanschap waarbij we materialen combineren met tijdloze vormgeving. Zodat je nog jarenlang kunt genieten van deze mooie producten. We werken alleen maar met eersteklas Solid Surface materialen zoals HI-MACS. Vakmensen maken alle producten tot wat ze zijn. Precies op maat voor elk project. Elk ontwerp en elk meubel is uniek. We maken geen twee keer hetzelfde.

Kom bij ons in Goor en zie zelf hoe we het Solid Surface en alle andere schitterende interieurs maken. Onze specialisten kunnen je precies uitleggen hoe ze bijzondere vormen en materialen bewerken tot een eindresultaat waar we trots op zijn. We maken alles zelf in onze productie en Goor. Kom bij ons en laat je vertellen wat we het liefste doen.

Bij Technoplanning realiseren we design en maatwerk voor elk project, utiliteit, zorg en particulier.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?