De Technoplanning-benadering

Elk project of vraagstuk vraagt om een eigen specifieke benadering, dat begrijpen wij als geen ander. Zo houden we bij het bouwen van een interieur voor een huisartsenpraktijk in Twente met andere dingen rekening dan bij een apotheek in dezelfde regio. Uiteraard staan vooral de wensen van jou als klant centraal. Die wensen en ideeën mengen we met onze kennis en kunde om zo tot een uniek interieur te komen.

Werkwijze voor interieurbouw in Twente

Omdat wij graag de touwtjes in handen houden, hebben wij alles in eigen huis: van ontwerpers en engineers tot meubelmakers en monteurs. Wij kunnen de interieurbouw in Twente dus van idee tot en met montage begeleiden. We werken hierbij in een aantal stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

De eerste stap is natuurlijk het bespreken van jouw wensen en ideeën. Hoe moet het eruit komen te zien? Wat mag echt niet ontbreken? Wat zijn functionele eisen? Want een interieur moet er niet alleen goed uitzien, het moet vooral functioneel zijn. We stellen kritische vragen en denken graag met je mee in dit eerste vrijblijvende gesprek.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Onze ontwerpers toveren jouw wensen en ideeën om tot een eerste ontwerp, die we in een volgend gesprek aan je tonen en bespreken. We maken ook een moodboard en bespreken de planning en het budget.

Stap 3: interieur bouwen

Pas als we van beide kanten helemaal tevreden zijn over het ontwerp en de verwachtingen duidelijk zijn, gaan we aan de slag. Alles wordt tot in de details uitgewerkt en na akkoord gaan we het project inplannen, uitwerken en de materialen bestellen. Vervolgens gaan onze meubelmakers met behulp van de machines aan de slag met het bouwen van het interieur. Tot slot komen onze eigen monteurs alles op locatie neerzetten. Hoelang deze fase duurt is afhankelijk van de grootte van het project.

Uitgelichte projecten

We hebben al vele mooie bedrijven en zorginstellingen in de regio Twente mogen voorzien van een nieuw interieur. Ben je benieuwd naar vergelijkbare projecten voor interieurbouw in Twente? Bekijk eens de projecten als het gezondheidscentrum in Denekamp, gezondheidscentrum De Lutte en huisartsenpraktijk Duodoc in Hengelo. Ontdek alle mogelijkheden die wij kunnen realiseren op het gebied van interieurinrichting in Twente.

Interieurbouw Twente op maat?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen voor een project in Twente? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we samen alle mogelijkheden die Technoplanning te bieden heeft. Maak vrijblijvend (op locatie) een afspraak met ons en bekijk alvast onze brochure voor inspiratie!

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?