Ieder project is uniek

Dat ieder project uniek is en om een specifieke benadering vraagt, juist dat maakt ons werk zo leuk. Bij ons is dan ook niets standaard. Een interieurvraagstuk voor een huisartsenpraktijk in Overijssel vliegen we anders aan dan de inrichting van de grootste kapperszaak van de regio. Uiteraard staan bij al onze projecten de wensen van de klant centraal.

Eigen productie

Doordat we bij Technoplanning onze eigen ontwerpers, engineers, meubelmakers en monteurs in dienst hebben én een eigen productie hebben, zijn we in staat het interieur precies zo te bouwen zoals we met onze klanten bespreken. Vanuit onze productielocatie in Goor bedenken en maken we jouw interieur. Ook de montage gebeurt door onze eigen monteurs. Zo kunnen we garanderen dat we ook precies dat leveren wat we afspreken.

De werkwijze voor interieurbouw in Overijssel

Het proces van een nieuw interieur in Overijssel omvat een aantal stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

Wil je je ideeën voor een nieuw interieur of herinrichting van het bedrijf met ons delen? Dat kan vrijblijvend in een eerste gesprek. In dat gesprek maken we kennis met elkaar en horen we graag meer over je wensen, ideeën, verwachtingen, planning en budget.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Op basis van de besproken wensen en ideeën gaan onze ontwerpers aan de slag met een eerste ontwerp. We maken een moodboard en concept met eerste functionele indeling, die we presenteren en gezamenlijk doornemen. Uiteraard bespreken we ook de kosten en planning.

Stap 3: interieur bouwen

Als we gezamenlijk tot een plan zijn gekomen, gaan we echt aan de slag. De ontwerpen worden tot in de puntjes in 3D uitgewerkt, werktekeningen worden gemaakt en materialen worden bepaald en besteld. Als alles akkoord is, gaan we het project inplannen, opstarten en maken. De machines gaan draaien en de meubelmakers gaan aan de slag. We bouwen

Andere projecten in Overijssel

We bouwen interieurs voor bedrijven in diverse sectoren in Overijssel, waaronder in de medische, utiliteits- en private sector. Wij hebben onder andere interieurs gemaakt voor tandartsenpraktijken, apotheken, kantoren en ziekenhuizen in deze regio. Bekijk onze opgeleverde projecten om te zien wat wij kunnen realiseren op het gebied van interieurbouw in Overijssel.

Interieurbouw Overijssel op maat?

Wil je meer weten wat wij voor jouw bedrijf of project in Overijssel kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij bespreken graag vrijblijvend alle mogelijkheden. Maak een afspraak of bekijk alvast onze brochure voor inspiratie.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?