Specifieke benadering voor interieurbouw in Enschede

Of het vraagstuk voor interieurbouw in Enschede nu is voor een apotheek, ziekenhuis of kapperszaak, ieder project vraagt om een specifieke benadering. En dat is ook wat we belangrijk vinden bij Technoplanning. Bij ons is niets standaard en ieder project uniek. We gaan uit van jouw eigen wensen en bouwen daar een uniek interieur omheen. Doordat we onze eigen productie en meubelmakers hebben, kunnen we jouw interieur in Enschede precies zo maken zoals we willen. Met een mooie uitstraling én een praktische invulling.

Onze werkwijze

We kunnen je in ieder fase van het project ondersteunen, waardoor de werkwijze per project verschillend is. Over het algemeen verdelen we het project in onderstaande stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

In een eerste gesprek bespreken we vrijblijvend de ideeën, wensen en verwachtingen die je hebt met betrekking tot interieurbouw van jouw organisatie in Enschede. We zijn benieuwd naar jou en het interieurvraagstuk en helpen je graag een eindje op weg door kritische vragen te stellen.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Na het eerste gesprek zijn wij aan de beurt. Onze ontwerpers gaan aan de slag met een eerste ontwerp en een moodboard, die we in een volgende afspraak bespreken. De eerste stap in de richting naar jouw nieuwe interieur in Enschede!

Stap 3: interieur bouwen

Als alle verwachtingen duidelijk zijn en iedereen blij is met het ontwerp, gaan we alles verder uitwerken. Werktekeningen worden gemaakt en uitgebreide 3D-ontwerpen, zodat we precies weten hoe het eindresultaat gaat worden. Na akkoord gaan we het project inplannen, de materialen bestellen en de productie klaarmaken. De meubelmakers maken het nieuwe interieur, waarna de monteurs alles op locatie plaatsen. Dan is het nieuwe interieur in Enschede een feit!

Uitgelichte projecten

We hebben vanuit Technoplanning al diverse interieurbouw projecten in Enschede en omstreken mogen verzorgen, onder andere voor de medische sector. Bekijk bijvoorbeeld eens het gezondheidscentrum in Denekamp, gezondheidscentrum De Lutte en huisartsenpraktijk Duodoc in Hengelo. Bekijk ook al onze andere projecten die wij hebben gerealiseerd.

Interieurbouw in Enschede op maat?

Ben je benieuwd naar wat Technoplanning voor jouw project in Enschede kan betekenen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op en wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bekijk ter inspiratie onze brochure.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?