Onze specifieke benadering

Ieder interieurbouwproject dat we uitvoeren in de regio Almelo vraagt om een specifieke benadering. Jij, onze klant, bepaalt en daarom maken we keer op keer een nieuw en uniek interieur. In onze eigen productie maken onze vakmensen alles voor de inrichting zelf, waarna onze eigen monteurs alles op locatie installeren. Zo weten we zeker dat het interieur precies zo wordt als we vooraf hebben besproken. Mooi, functioneel, geheel op maat en vooral passend bij de wensen en het bedrijf!

Werkwijze voor interieurbouw in Almelo

Om tot het ideale interieur te komen voor jouw bedrijf in Almelo, volgen we een aantal stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we wat jouw ideeën en wensen zijn, maar ook welke verwachtingen je hebt qua planning en budget. We zijn benieuwd!

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Nu is het aan ons. Onze ontwerpers bundelen je wensen en ideeën tot een moodboard en eerste ontwerp in 3D. In een tweede gesprek toetsen we of dit past bij jouw verwachtingen. We nemen hierin uiteraard ook de kosten en planning mee.

Stap 3: interieur bouwen

Als de richting die we op willen duidelijk is en we beiden helemaal tevreden zijn over het ontwerp, gaan we echt aan de slag. We gaan bouwen! Natuurlijk worden eerst de ontwerpen en werktekeningen nog in de puntjes uitgewerkt. Pas na jouw akkoord plannen we het project in, bestellen we de materialen en draaien we de machines warm. Vervolgens gaan de meubelmakers aan de slag met het werkelijke interieur, die de monteurs, afhankelijk van de grootte van het project, een aantal weken later bij jouw op locatie in Almelo opbouwen!

Uitgelichte projecten

In het verleden hebben we veel interieurbouwprojecten verzorgd voor onder andere ziekenhuizen, apothekers, huisartsenpraktijken en zorginstellingen, ook in Almelo. Ben je benieuwd naar de interieurs die wij hebben gemaakt? Bekijk bijvoorbeeld het warme totaalconcept in gezondheidscentrum Denekamp, huisartsenpraktijk DuoDoc in Hengelo met frisse groene kleuren of het compleet nieuwe interieur van Hairmasters Finkers in Almelo.

Interieurbouw in Almelo op maat?

Wil je meer weten wat wij op het gebied van interieurbouw voor jou kunnen betekenen in Almelo? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bekijk ook eens onze brochure en laat je inspireren.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?