Tandartsen
Tandarts inrichting

Bij de inrichting en een interieur voor een tandartspraktijk gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand. Onze kennis van de tandartspraktijk van werkwijze tot patiënt beleving in de wachtkamer, wij maken de praktijk en bieden alles aan onder één dak!

Apotheken
Apotheekinrichting

Bij de inrichting van een apotheek houden we onder andere rekening met de goede doorstroom, efficiëntie, functionaliteit, privacy en geborgenheid. En natuurlijk met jouw wensen!

Gezondheidscentra
Gezondheidscentrum inrichting

Het behouden van de eenheid en rust en tevens het behoud van de identiteit en herkenbaarheid van de verschillende disciplines: daar ligt de uitdaging bij de inrichting van een gezondheidscentrum. En die uitdaging gaan wij maar al te graag aan.

Huisartsenpraktijken
Huisartsenpraktijkinrichting

Iedere praktijk is uniek, daarom is bij ons geen inrichting hetzelfde. Naast jouw wensen en eisen ligt in het interieur van een huisartsenpraktijk de focus op het creëren van een rustige omgeving, privacy, kwaliteit én de functionaliteit.

Utiliteit
Bijzondere interieurprojecten

Musea, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen en publieke gebouwen: we creëren de meest unieke interieurs voor diverse toepassingen.

Wij maken het! Voor jou.

Een advies of idee voor een nieuwe functionele indeling, geheel uitgewerkt concept of een volledige inrichting van ontwerp tot montage: wij kunnen je in iedere fase van het interieurbouwtraject ondersteunen. Wij ontzorgen je afhankelijk van jouw wensen!

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?