Onze werkwijze

Onze projecten spreken voor zich. We maken bijzondere interieur projecten voor
musea, overheidsgebouwen en publieke gebouwen.
Van klein tot groot. van Anne Frank museum tot het gerechtsgebouw van de Hoge Raad in Den Haag.
Projecten die ons telkens opnieuw uitdagen en het beste in ons naar boven halen.
Waar we trots op zijn.

Stap 1

Briefing

Wat is de wens en wat is er voor nodig om het project uit te voeren? Wat kun je van ons verwachten en hoe zie je het eindresultaat voor je? Belangrijke punten die we in een eerste briefing samen bespreken. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Stap 2

Ontwerp

Met de gegevens die we hebben gaan we aan de slag en maken we een eerste ontwerp. Dit doen we vaak in 3D waarmee we duidelijk kunnen laten zien hoe iets dadelijk wordt uitgevoerd. In deze fase toetsen we alle wensen en eisen voor de eindgebruiker en opdrachtgever.

Stap 3

Voorbereiding

Als we besluiten om het uit te voeren wordt het materiaal besteld en de engineering opgestart. De ontwerpen worden vertaald naar werkbare productie instructies voor machines en iedereen in het team. Dit is een precies werk, alles moet kloppen. We maken nooit hetzelfde, ten slotte is alles bij ons maatwerk.

Stap 4

Productie

Met de instructies van de engineering start de productie en krijgen alle ontwerpen nu echt vorm. Heel veel werk wordt door onze machines gedaan maar uiteindelijk vraagt maatwerk ook om handwerk. Elke balie, kast, wastafel of welk meubel dan ook wordt door vakmensen afgewerkt en gecontroleerd voordat het weg mag.

Stap 5

Montage

Onze heren monteurs komen overal, in apotheken, ziekenhuizen en overheidsgebouwen of bij u thuis. Het interieur komt dan van de tekentafel werkelijk op de plek. Na alle voorbereidingen, overleg, de samenwerking en de uiteindelijke montage staat daar het eindresultaat.

"Ik ben onder de indruk geraakt van het vermogen tot
meedenken en adviseren van Technoplanning."

Perry Mouwen EGM Architecten

Utility nieuws

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op en we kijken graag hoe we u het 
beste van dienst kunnen zijn. We kunnen een vrijblijvende afspraak 
inplannen bij ons op kantoor of we komen naar u toe.

MAAK EEN AFSPRAAK  >

Download brochure

Neem direct contact op via

Of neem direct contact op via

0547-275225

of

Stuur ons een email