Uniek
Een maatwerk design

Wij maken al onze interieurs op maat, want ieder project is uniek. En juist die unieke uitstraling vinden wij belangrijk. We zeggen niet voor niets: wij maken het, voor jou!

Functioneel
Vorm en functie

Synergie in vorm en functie, dat is ons credo. Want we hechten veel waarde aan de uitstraling, de looks, maar verliezen de functie niet uit het oog. Wat is voor medewerkers belangrijk? Voor klanten, bezoekers, andere betrokkenen? Dat nemen we mee en toveren we om tot de optimale inrichting.

Meedenken
Ook op technisch vlak

Heb je wel bepaalde wensen en eisen voor de inrichting van jouw utiliteitsproject, maar nog geen concrete plannen of geen idee hoe uit te voeren? Daar zijn wij voor. We ontzorgen je en staan het gehele project voor je klaar: van (technisch) advies en ontwerp tot engineering, productie en montage.

Speciale toepassingen
Op maat gemaakt

Wij bouwen creatieve ideeën om tot interieurs en gaan geen uitdaging uit de weg. Onze meubelmakers creëren de meest unieke en bijzondere balies, barren, tafels en kasten om zo tot een bijzonder interieur te komen dat helemaal past bij jouw wensen, ook als je denkt dat die misschien niet realistisch zijn.

Onze utiliteitsprojecten variëren van klein tot groot en van museum tot overheidsinstantie. Afhankelijk van de wensen voeren we uit. We maken complete interieurs vanaf idee tot en met montage, maar kunnen je ook in een gedeelte van het traject ondersteunen.

Wij maken het! Voor jou.

Projecten in deze branche

We maakten onder andere het interieur voor het Anne Frank Museum en het gerechtsgebouw van de Hoge Raad in Den Haag. Benieuwd naar deze en meer projecten? Bekijk ze hieronder.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?