Rustige omgeving
Een unieke uitstraling

Rust, geborgenheid, privacy: dat zijn kernwoorden als het om de inrichting van een huisartsenpraktijk gaat. Een prettige omgeving voor zowel medewerkers als patiënten en met een uitstraling die bij de praktijk past. Want iedere praktijk én ieder interieur is uniek.

Functioneel
De juiste routing

Het ophalen van de patiënten uit de wachtkamer kost tijd, en dat terwijl er tijdens het spreekuur een strak schema is. Om de patiëntenstroom zo optimaal mogelijk te houden en oplopende wachttijden te beperken, kijken we bij de inrichting van een huisartsenpraktijk niet alleen naar de uitstraling, maar vooral ook naar een goede routing. Wij zorgen dat we jouw nieuwe interieur functioneel indelen, maar we kunnen je ook enkel ondersteunen bij het maken van een nieuwe indeling en plattegrond.

Privacy
Open, maar vertrouwelijk

Een huisartsenpraktijk is zeer toegankelijk en open, maar tegelijkertijd heel persoonlijk. Logischerwijs is voldoende privacy een vereiste bij de inrichting. We houden hier dan ook rekening mee in het ontwerp.

Kwaliteit
Voldoen aan de juiste richtlijnen

Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van praktijkinrichtingen weten we precies aan welke richtlijnen een praktijkindeling moet voldoen, waaronder de LHV-richtlijnen. Deze nemen we dan ook in acht bij het ontwerp en de realisatie van het interieur.

Als specialist op het gebied van inrichtingen voor eerstelijns zorg, ontwikkelen we mooie en functionele interieurs voor nieuwe en bestaande huisartsenpraktijken. Maar we doen meer dan dat. Je kunt ons inschakelen voor een haalbaarheidsstudie, conceptplan, functionele indeling plattegrond, financiering, vergunning, bouwkundige zaken, bouw- en projectmanagement én natuurlijk de realisatie van het interieur.

Wij maken het! Voor jou.

Projecten in deze branche

Al onze interieurs zijn maatwerk en bij ons is niets standaard. Continu nieuwe designs maken, dat vinden wij mooi! Ben je benieuwd naar de inrichtingen die we voor huisartsenpraktijken maken? Bekijk hieronder dan onze projecten.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?