Uitstraling
Eenheid creëren

In een gezondheidscentrum bevinden zich meerdere disciplines met ieder een eigen identiteit. Wij zorgen er bij de inrichting voor dat iedere discipline herkenbaar blijft voor de patiënten en betrokkenen en er tegelijkertijd rust en eenheid is in de gezamenlijke ruimtes.

Toegankelijk
Een goede routing

Een groot voordeel van een gezondheidscentrum is dat bezoekers afspraken bij verschillende praktijken kunnen combineren. Om dit te vergemakkelijken voor de patiënten is een goede routing een must. Hier houden we dan ook rekening mee in het ontwerp en de realisatie van het interieur. Heb je geen behoefte aan een nieuwe inrichting, maar kan je wel hulp gebruiken bij een nieuwe functionele indeling? Wij staan voor je klaar!

Functioneel
Een optimale werkomgeving

Bij de inrichting van een gezondheidscentrum houden we rekening met de verschillende disciplines die in het pand zijn gevestigd. Door specifieke wensen per discipline te combineren met het gezamenlijke belang, creëren we voor alle specialisten een optimale werkomgeving met een goede patiëntenstroom.

Kwaliteit
Voldoen aan de juiste richtlijnen

We zijn gespecialiseerd in het inrichten van gezondheidscentra volgens de wensen en eisen van zowel de praktijkeigenaren als de gebruikers. Daarnaast zijn we bekend met het werken volgens de richtlijnen van de Landelijke Huisartsen Vereniging.

We hebben al bijna 60 jaar ervaring met het inrichten van onder andere huisartsenpraktijken, apotheken, tandartspraktijken, fysiotherapie praktijken, verloskundigenpraktijken, GGZ, psycholoog en podotherapie. Wij ontzorgen en voeren uit! Bijvoorbeeld met een haalbaarheidsstudie, conceptplan, functionele indeling plattegrond, bouw & projectmanagement en natuurlijk de realisatie van je interieur.

Wij maken het! Voor jou.

Projecten in deze branche

Bij ons is geen interieur standaard, we maken alles op maat en geheel volgens de wensen en identiteit van onze klanten. Ben je benieuwd welke gezondheidscentra en praktijken we eerder al hebben ingericht? Bekijk onze projecten!

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?