Goede doorstroom
Geen lange wachttijden

Bij een apotheek zijn korte wachttijden en een goede doorstroom belangrijk. Door hier rekening mee te houden bij de apotheekinrichting zorgen we dat de apothekers te allen tijde op een prettige manier door kunnen werken en voorkomen we dat er onnodig lange wachtrijen ontstaan.

Efficiënt
Medicijnen makkelijk terugvinden

In kasten vol medicijnen dat ene kuurtje simpel en snel terugvinden, daar ligt vaak een grote uitdaging. Door bij de apotheekinrichting rekening te houden met een goede vindbaarheid, dragen we bij aan een goede doorstroom van de apotheek.

Functioneel
Integratie van werkprocessen

Als specialist op het gebied van apotheekinrichting weten we hoe belangrijk de functie van de apotheek is. Daarom houden we in onze ontwerpen onder andere rekening met verschillende werkprocessen, zoals: Smart Fill, Local Fill, Central Fill, GDS werkruimten (Baxter) en eigen bereiding.

Privacy
Zonder zorgen adviesgesprek voeren

Een eerste uitgifte, nieuw receptuur of persoonlijke informatie bespreken met de patiënt: aan de balie van de apotheek moet zowel de apotheker als de patiënt op een veilige en prettige manier een informatie- of adviesgesprek kunnen voeren. Of dit nu om de werking van een medicijn gaat of advies in iemands persoonlijke situatie, privacy is van groot belang.

Geborgenheid
Een prettige omgeving

Een uitstraling die past bij de identiteit van jouw apotheek is belangrijk. Het moet een prettige omgeving zijn, zowel voor patiënten als medewerkers. Alleen op die manier zorg je ervoor dat jouw klant iedere keer weer bij jou terugkomt.

Uit onze specialisatie op het gebied van apotheekinrichting is FarmaFlow voortgekomen: een uniek traject waarin we in twee dagen een intensieve inventarisatie van de apotheek maken, waarna je een rapport met praktische handvatten ontvangt. Pas je de adviezen toe? Dan garanderen wij een betere workflow én meer winst.

Een uitgebreide analyse van jouw apotheek?

Projecten in deze branche

Wij hebben al bijna 60 jaar ervaring met apotheekinrichting, maar geen ontwerp is standaard. Benieuwd naar de inrichtingen die we de afgelopen jaren maakten? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?