Tandartspraktijk Haasnoot, Katwijk

Voor tandartsenpraktijk Haasnoot, gevestigd in medisch centrum de Coepel. Dit is hetzelfde centrum waar ook de apotheek en huisartsenpraktijk zijn  gevestigd. We hebben een bijzondere inrichting gemaakt met Solid Surface, hoogglans materiaal en veel details. De balie is een eyecatcher gemaakt uit HI-MACS® met geïntegreerde LED verlichting.

Verlichting

De geïntegreerde verlichting in het ontwerp geeft de balie een extra dimensie. Wij hebben de expertise in het verwerken van Solid Surface. Door verschillende technieken toe te passen zijn mogelijkheden ongekend. Van een geïntegreerd verlichtingsplan tot bijvoorbeeld het uitfrezen van uw logo in de balie. Mogelijkheden zijn ongekend en wij realiseren het graag voor u.

Ingenieus doorgeefsysteem en indeling behandelkamers

In de tandartsenpraktijk is gebruik gemaakt van een ingenieus doorgeefsysteem in het wandmeubel. Wij denken mee over efficiëntie in de werkprocessen. Het resultaat is dat schone en gebruikte trays in de omloopbaan achter het wandmeubel worden verwisseld. Zo wordt er niet gestoord tijdens een behandeling. Er is verrijdbare apparatuur ingebouwd in trolleys. Dit kan op elke werkplek worden ingeplugd. Wij ontwikkelingen graag nieuwe methoden om voor u een betere werkflow te creëren.