Schoenenzaak Verbeek Hengelo

In hartje Hengelo hebben wij een uniek ontwerp gerealiseerd voor een stijlvolle winkel, schoenenzaak Verbeek. Het ontwerp zorgt ervoor dat de schoenen, datgene waar de zaak om draait, goed worden uitgelicht. Zo komt gedurende ieder seizoen de schoenen en accessoires goed tot zijn recht, welke elk jaar vol passie worden ingekocht in schoenenstad Milaan.

Als opdracht hebben wij meegekregen: het ontwerpen en realiseren van een inrichting met één specifiek doel, het showen van schoenen. Wij hebben geluisterd naar onze klant, vanzelfsprekend maar heel belangrijk. Het uitlichten van de producten mocht niet ten koste gaan van het ontwerp.

Wij hebben een ontwerp gerealiseerd met strakke vormen, ‘less is more’. De dynamiek is ontstaan vanuit materiaalkeuze en texturen in de materialen. Door het toevoegen van een duidelijk verlichtingsplan komt de nadruk echt te liggen op de producten die worden aangeboden. Het geheel geeft een frisse, tijdloze uitstraling. In combinatie met het gekozen kleurenpalet weerspiegelt dit exact de verfijnde smaak van de eigenaren.