Ronde Corian® douche Amsterdam

In hartje Amsterdam hebben we in een prachtig karakteristiek grachtenpand een unieke ronde Corian® douche vervaardigd. Samen met de opdrachtgever en architect hebben wij onze kennis en expertise ingezet voor een prachtig ontwerp. Zowel technisch als esthetisch gezien is het een schitterend eindresultaat geworden.

Dat we deze projecten realiseren laat zien dat we experts zijn in het verwerken van dit duurzame materiaal. Wij zijn Quality Network Partner van Corian®. We werken met de uitgebreide collectie en kennen de eigenschappen van Solid Surface materiaal. De ronde vormen zijn de uitdaging in dit project. Corian® laat zich buigen in een uitgekiend proces, het thermoformeren, dat we in eigen productie uitvoeren. Wij hebben de kwaliteit en middelen in huis om dit ontwerp te realiseren. Doordat wij al jaren Corian® verwerken weten onze vakmensen hoe deze specifieke ontwerpen kunnen worden gerealiseerd.

We mogen voorop stellen dat Solid Surface materiaal interessante eigenschappen heeft. Het is sterk en duurzaam, bijna in alle vormen te bewerken, toepasbaar in vochtige ruimten, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch homogeen materiaal, een schitterende uitstraling, repareer baar, slijtvast, niet toxisch, brand vertragend en ontzettend duurzaam.

Deze Corian® douche is een uniek ontwerp op een unieke plek. Door de daglichttoetreding in het ontwerp mee te nemen geeft de lichtinval een spectaculaire beleving aan de doucheruimte.