Wandmeubel voor particulier met opbergruimte en een tweede verdieping

Voor de familie van Jeroen en Ana hebben wij in deze woning op de zolderverdieping een prachtig ingebouwd wandmeubel gerealiseerd.

Oog voor detail

Een belangrijk punt is om te kijken naar detail. Wij streven naar perfectie. Het gegeven was een schuine zolderverdieping. In eerste instantie kan het een knelpunt zijn. Wij zetten dit om in een voordeel, het karakteriseert de ruimte. Deze vorm is onder andere teruggekomen in de balustrade. Een detail welke ervoor zorgt dat het echt een eenheid is.

Een belangrijke toevoeging aan het wandmeubel is ingebouwde verlichting. De verlichting reflecteert op de witte deuren en geeft zo extra dimensie aan de ruimte. Het maakt het geheel af, een must in het ontwerp.

De inspiratie voor het meubel komt van de opdrachtgever. Wij vertalen het in een uniek maatmeubel geheel naar wens. Het wandmeubel biedt ruimte aan dekens, winter- en zomerkleding en schoenen. Ook biedt het ruimte voor andere spullen die je graag uit het zich wilt opruimen. De mini-bibliotheek in de nok is de bonus welke de ruimte optimaal benut. Het is een spannende hoek voor de kinderen.