De Nino Apotheke, een compleet nieuwe apotheek in een historisch deel van Nordhorn. Passend en met een volstrekt eigen identiteit. De nieuwe apotheek ademt de textielhistorie en is kenmerkend voor het stadsdeel in Nordhorn waar ze zojuist zijn gevestigd. Herkenbaar en eigen. De apotheek is een filiaal van de Bookholter Apotheke welke zich aan de andere kant van Nordhorn bevindt.

Aanleiding was de mogelijkheid om een nieuwe vestiging te openen en er in een winkelcentrum zich deze kans voor deed. De opdrachtgevers hebben specifiek voor technoplanning gekozen vanwege eerdere projecten. De bepalende factor hierin was dat wij niet alleen gangbare ontwerpen maken maar ook hele specifieke concepten uitwerken voor apotheken en projecten. Voorbeeld was Apotheek Prins Hendrik in Den Haag en de Apotheek in Denekamp .

Voor de Nino Apotheke hebben we een concept uitgewerkt, volledig met 3D visualisatie. Dat is de basis geweest voor het uitwerken van bouwkundige tekeningen en een totaal uitwerking voor interieur, wanden, vloeren plafond en het fraaie verlichtingsplan. We hebben bouwbegeleiding uitgevoerd en ook het logo voor de Nino Apotheke ontwikkelt en geleverd.

Ook plannen? Meer weten over de routing, uitstraling en gedachte achter dit project? Neem contact op en dan kijken we graag mee met de unieke kenmerken van jouw project.