Apotheek de Vriendschap, Emmen

In apotheek de Vriendschap zie je direct dat je in het centrum van de stad Emmen bent. Door visuals aan de wanden loop je al bijna in dierentuin Emmen. Het nieuwe frisse interieur heeft een vriendelijke uitstraling op deze tweede service locatie van de apotheek.

Flow

Apotheek de Vriendschap streeft naar een hoge kwaliteit in haar dienstverlening. Hier dienen de apotheekruimtes op aangepast te worden. Om de dienstverlening te optimaliseren is gebruik gemaakt van ons FarmaFlow traject. We hebben samen de eerste apotheek geanalyseerd om vast te stellen hoe werkprocessen kunnen worden geoptimaliseerd. FarmaFlow levert  het volgende voor de apotheek op; u behaalt meer rendement, u gaat bewuster met uw kosten om, de werkdruk van uw medewerkers daalt, de afhandeling van uw processen verbeterd en u heeft meer tijd om zorg te leveren aan uw patiënten.

Bouwbegeleiding en ontwerp

In het pand was een minimale daglichttoetreding. Wij hebben hierop ingespeeld in het ontwerp. Er is gekozen voor lichte materialen. Om een accent te leggen op het meubilair zijn verschillende texturen toegepast. Het geheel is open gehouden. Voor de apotheek hebben wij technische tekeningen uitgewerkt om in alle apotheekruimten een hoge kwaliteit af te leveren. Dit houdt in; bouwtekeningen, data-tekeningen, een verlichtingsplan, beveiliging tekening en de Cv-installaties in het pand.

Resultaat

Voor apotheek de Vriendschap hebben wij de handverkoop, gondola’s, de balie, de apparatuur, het afhalersmeubilair, de kasten en tafels in de inforuimte vervaardigd. Daarnaast hebben wij technische wandtekeningen geleverd voor de plaatsing van de visuals. Hier zijn beelden uit Emmen gebruikt, een apotheek voor de stad. Wij hebben de apotheker ontzorgd en de nieuwe vaste inrichting kunnen monteren zonder de apotheek te sluiten.