Huisartsenpraktijk Leonard Springer

In Haarlem hebben wij huisartsenpraktijk Leonard Springer gerealiseerd. Het is de tweede locatie van de praktijk welke gunstig is gesitueerd in Haarlem. Centraal en goed bereikbaar voor bezoekers.

Kleur en materiaal

Bij binnenkomst stappen bezoekers in een oase van rust. Doordat de gekozen kleuren en materialen met elkaar in balans zijn oogt het geheel vriendelijk en rustig. Als accentkleur is groen toegevoegd, dit zorgt voor een natuurlijke omgeving.

Een prettige werkomgeving

Deze sfeer is in de artsenkamers ook doorgevoerd. Artsen ervaren de ruimte als een prettige en rustige werkomgeving. Patiënten ervaren dat er ook echt de tijd wordt genomen voor ieder individu hoewel er in beide praktijken even veel tijd per patiënt wordt ingepland. In het ontwerp is gewerkt met de LHV-richtlijnen. Zodoende is het niet alleen een mooie inrichting maar ook functioneel een verantwoorde werkomgeving.

Een doordacht plan

In dit ontwerp is duidelijk waarneembaar dat een doordacht plan zorgt voor een goede en prettige werkruimte. Zowel arts als patiënt voelen de rust welke er heerst. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met Xenia Advies. Wij hebben elkaar ondersteund om het perfecte resultaat te creëren. Een project waar we met trots op terugkijken!