Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis Amsterdam

Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, internationaal top-kankerinstituut en ziekenhuis in Amsterdam dat is gespecialiseerd in oncologie. Wij hebben de vaste inrichting gerealiseerd. Een groot project waar we de entree, diverse poli’s en de intensive care hebben ingericht. Wij hebben unieke balies geplaatst en de talloze meubels op patiënten kamers en pantry’s geleverd.

Het succes van Technoplanning is dat we partnership serieus nemen. Als teamspelers zoeken we actief samenwerking met de overige betrokken partijen. In onze inschrijving voor de aanbesteding hebben wij een eerlijk en duidelijk antwoord gegeven op de vraagstelling. Duidelijke afspraken zijn gemaakt.

In een groot project als het Antoni van Leeuwenhoek komen onze normen en waarden duidelijk naar voren. Onze focus is een goed eindresultaat voor ons en onze opdrachtgever. Wij zijn flexibel ingesteld, leveren volgens planning en denken kritisch mee over de kwaliteit van het bestek. Een proactieve instelling en duidelijke communicatie zijn onze kenmerken. Hiermee bewaken we de kwaliteit en leveren we vakwerk. Zodat u er trots op bent, en wij ook!