In Almelo wordt dit jaar een jubileum gevierd! Hairmasters Finkers bestaat 50 jaar. Voor de zomer is de zaak helemaal opnieuw ingericht, klaar voor de toekomst. Helemaal van nu. We hebben als interieur inrichters hier een fantastische opdracht meegekregen.

“Maak een pakkend totaal concept en voer het uit van begin tot eind.”

Bij Hairmasters Finkers maken ze haarwerken op maat. Met 8 vestigingen door het hele land inmiddels dus niet enkel in Almelo een begrip. Een nuchter Twents familiebedrijf met professionele en persoonlijke aandacht voor de klant.

Wij als interieur ontwikkelaars zijn ook een familiebedrijf en bestaan ongeveer net zo lang. Dit maakt dat je elkaar verstaat en ook dat we ons kunnen verplaatsen in de wens en werkwijze van onze opdrachtgever. Dit is een van de redenen dat de samenwerking zo plezierig was!

Onze interieurarchitect Mark heeft het plan ontworpen. Schitterende details in het plafond, de vloeren en de verlichting. De vormentaal zie je overal terug. Een enorme ronde balie die tegelijk een functionele werkplek vormt. Een frisse eigentijdse inrichting. Chique en tijdloze details.

We vonden het geweldig om samen dit resultaat neer te zetten. We wensen de familie Finkers veel succes en een mooie toekomst!