Baskind Pharmacy, United Kingdom

Baskind Pharmacy is een Britse apotheek gelegen in een gezondheidscentrum. Wij, Technoplanning interieurbouwers, hebben hier de vaste inrichting gerealiseerd. Een uniek en prachtig project in het Verenigd Koninkrijk. De uitgifte van producten is revolutionair voor Britse begrippen. Er is een uitgebreid handverkoop assortiment zoals je dat in buitenlandse apotheken vaak ziet in tegenstelling tot Nederland.

Techniek en ontwikkeling

Voor de apotheek was het een groot belang dat wij met onze expertise de nieuwe inrichting zouden vervaardigen. Wij zijn altijd op de hoogte van ontwikkelingen en technieken. Dit hebben wij ook in deze apotheek toegepast. Een voorbeeld is ons ladekastsysteem welke vanuit 2 kanten volledig uit te trekken is. Zo is een heus doorgeefsysteem gecreëerd. Voor ons een project met een grote uitdaging. Een goede planning heeft bijgedragen aan een prachtig resultaat. Voorafgaand hebben we duidelijk afspraken met onze opdrachtgever gemaakt en deze zijn wij volledig nagekomen. Het gaf een positief onderling vertrouwen. Alles voor een goed eindresultaat.

Kleurcontrast

Een krachtig ontwerp door een groot contrast in het kleurenpalet. Zwart tegenover wit. De verlichting speelt een grote rol voor de beleving van de apotheek. De huisstijl is in het kleurgebruik opgenomen. Groen vanuit het logo is als accent terug gekomen in verschillende elementen in de apotheek, een eigentijdse uitstraling. Wij zijn trots om als interieurbouwers ook op de internationale markt mee te werken. Wij gebruiken onze kennis en ervaring voor optimalisatie in de apothekers wereld.