Artsenpraktijk Fleminghof, Borne

Artsenpraktijk Fleminghof behoort tot het gezondheidscentrum waar we ook apotheek Dana hebben gerealiseerd. Het thema natuur komt in de verschillende functies terug. Zodoende vormt het gezondheidscentrum één geheel.

De wachtruimte in de artsenpraktijk straalt een natuurlijke sfeer uit door de gekozen visuals en kleuren. Dit kleurenpalet, waaronder het koningsblauw en zachte rosé tinten, gaan hand in hand met het sfeerbeeld. Wij adviseren u graag over het optimaliseren van de praktijk. In deze huisartsenpraktijk was daglichttoetreding nihil. Er is advies uitgebracht om lichtkoepels te plaatsen voor een betere beleving van de ruimte. Het resultaat: een fris geheel met een prettige daglichttoetreding.

Het heeft de opdrachtgever een goed gevoel gegeven dat wij het interieur hebben gerealiseerd voor meerdere disciplines in het gezondheidscentrum. Het resultaat is een artsenpraktijk wat een nieuwe, fijne werkomgeving is. Patiënten voelen zich welkom en thuis. Het ontwerp is geheel volgens de richtlijnen van de LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging).