Historie van Den Helder

Voor het concept van Apotheek Zuiderhaaks hebben we ons laten inspireren door de historie van Den Helder. Den Helder, de basisplaats van de marine. Het hout dat we hebben toegepast is geïnspireerd door de scheepsbetimmering. De blauwe tinten van het donkere water, het lichtblauw van de strakke lucht en het geel van de zon maken dit project een mooi, samenhangend geheel.

Bij apotheek Zuiderhaaks staat de geschiedenis van Den Helder centraal. Daarnaast hebben we rekening gehouden met privacy en rust. De balies bieden bijvoorbeeld privacy door de posities en materialen.  De privacy schermen van gerecycled PET vilt materiaal zorgen voor extra rust en privacy bij deze compacte balie. Ook de koven met LED verlichting helpen hierbij.

Deze Apotheek Zuiderhaaks beschikt over een ‘Servilocker’; een afhaalautomaat in de gevel, die vanuit de backoffice gevuld kan worden. Zo zorgen we altijd voor veiligheid, en beschikbaarheid. Wil jij ook zo’n gaaf interieur als Apotheek Zuiderhaaks in Den Helder? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij Technoplanning denken we graag met je mee, van A tot Z!

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?