Apotheek Swifterbant

Apotheek Swifterbant, een prachtig ontwerp geheel uitgevoerd door ons. Van ontwerp tot bouwbegeleiding, van productie tot montage. Een project met een fantastisch beoordeelde privacy. Dit ondanks de korte afstand van wachten tot balie. De optimale privacy is mogelijk gemaakt door een akoestisch plafond in het inzetten van ruis in de wachtruimte.

Vaste inrichting

Voor apotheek Swifterbant hebben wij de gehele vaste inrichting gerealiseerd; verrijdbare gondola’s, stalen frames voor zelfzorg artikelen, 4 balie units, zelfzorg achter de balies, uitvullen, afhalers, specialité lade kast, werkblad nat, blad night service, administratie, aanschrijven, kasten administratie, paktafel, bureau apotheker, kasten apotheker, kasten inforuimte, pantry, lockers personeelsruimte en de tafel voor de personeelsruimte.

Door het gehele bouwproces te verzorgen hebben wij onze opdrachtgever ontzorgd. Wij zijn met oplossingen gekomen om de apotheek te optimaliseren. Een verbeterde routing, optimale akoestiek en een goede privacy. Wij denken mee en adviseren in het gehele plan. De gebruiker en bezoeker houden wij hierbij altijd voor ogen.

Warme uitstraling

De apotheek heeft een warme uitstraling door het gebruik van donker hout in combinatie met rood hoogglans. De smaak van de apotheker is hier goed in terug te vinden.. De vormentaal van de apotheek wordt extra benadrukt door een uitgekiend verlichtingsplan. LED verlichting is geïntegreerd in het ontwerp waardoor elementen extra worden uitgelicht.

Een prachtig project om te realiseren. Deze apotheek toont een moderne uitstraling geheel naar de wensen en eisen van de apotheker. Een uitgekiend plan waar de opdrachtgever en wij trots op zijn!