Apotheek Oosteinde, Nunspeet

Voor apotheek Oosteinde hebben wij het gehele interieur gerealiseerd. Daarnaast hebben wij de bouwbegeleiding gedaan. Een proces gedurende de bouw waarbij wij u graag ontzorgen. Met onze jarenlange ervaring weten wij van begin tot eind wat er speelt. Door duidelijke afspraken te maken en volgens planning te werken komt u niet voor verassingen te staan.  

Voor de inrichting van de apotheek is privacy een belangrijk element. In deze apotheek is een goede privacy gerealiseerd door het gebruik van akoestische schermen. Daarnaast hebben wij het plafond aangepast en zijn hier akoestische plafondpanelen geplaatst. Wij hebben de kennis om privacy te integreren in de apotheek.

Ontwerp en bouwbegeleiding

Apotheek Oosteinde is een eigen ontwerp van Technoplanning. Wij vinden het creëren van privacy erg belangrijk. De bezoeker zal zich hierdoor geborgen voelen. De gehele ruimte oogt fris en tijdloos door het toepassen van lichte materialen met een paarse accentkleur. Dit komt in de gehele apotheek terug waardoor verschillende ruimten één geheel vormen. De kleurkeuze is een weerspiegeling van de behoeften van de apotheker. Het heeft een positieve werking op je gevoel. Voor apotheek Oosteinde hebben wij ook de bouwbegeleiding gedaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de apotheker volledig hebben ontzorgd.