De Zeeuwse kust
Tijdens het ontwerp van de schets hebben we de interieurconcepten van Desarc, het ontwerpteam, aangevuld. Naast het feit dat het ontwerp de omgeving moet weerspiegelen, heeft de functie een onderscheidende plaats in het ontwerp. Het werk in de apotheek moet immers efficiënt gebeuren. Door gebruik te maken van onze expertise in apotheekontwerp bereiken we een betere workflow. De integratie van de Rowa Vmax chaotische dispenser is verbeterd. Het werk is efficiënter en duidelijker. Vanuit onze professie adviseren wij over de gebruikte materialen en ontwerpen. Deze moeten slijtvast en duurzaam zijn. Gebouwd voor de toekomst.

Een ervaring in de apotheek
Het interieurconcept is een combinatie van de Zeeuwse kust als inspiratiebron en de kernwaarden van de apotheek zelf. Drie belangrijke elementen die de apotheek wil uitstralen, namelijk service, kwaliteit en identiteit, worden in de balie gecombineerd. Een robuust ontwerp met stevige cijfers en afgeronde privacyschermen. De karakteristieke Zeeuwse paalmutsen en basaltdammen zijn subtiel geïntegreerd in de balie. Het symboliseert de bescherming die de apotheek wil geven. Het kleurenpalet is samengesteld uit zachte zandtinten. Het strandgras staat voor licht en positiviteit.

 

Op maat gemaakt
We hebben het volgende maatwerk gerealiseerd;
– De handverkoop, waarbij schappen met een Visplay-systeem worden gebruikt.
– De complete toonbank met gehard helder glas en de visuele schermen.
– De integratie van de Rowa Vmax-automaat
– De bewakingsmeubels
– De uitgiftetafel
– De volledige spreekkamer (kasten en tafels)
– Het kantoor van de apotheker (kasten en tafels)
– Het meubilair voor de nachtlevering
– Verzamelaars
– Vullen
– Kluisjes.

Al met al is het een frisse, tijdloze apotheek gecombineerd met warme houttinten. Het resultaat is een prettige omgeving voor personeel en bezoekers die een echte Zeeuwse beleving biedt.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?