Apotheek Kooiker, Hardenberg

Voor apotheek Kooiker hebben wij het volledige vaste interieur gerealiseerd. Naast het realiseren van het interieur hebben wij onze opdrachtgever ontzorgd tijdens het bouwproces. Wij hebben de bouwbegeleiding tot ons genomen.

Optimalisatie

Apotheek Kooiker kende het probleem dat klanten niet voldoende tijd en privacy kregen. De nieuwe vaste inrichting heeft voor een oplossing gezorgd. Klanten hoeven minder lang te wachten doordat de nieuwe balie vijf plekken heeft. Dit waren eerst drie balieplekken. De plekken zijn ruim ingedeeld waardoor er een goede privacy is gecreƫerd.

Solid Surface

De balie is uitgevoerd in Corian. Dit materiaal behoort tot de Solid Surface collectie. Wij zijn Quality Network Partner van Corian. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een beter resultaat. We zijn niet voor niets specialist in het toepassen en verwerken van dit schitterende materiaal. Solid Surface is een verzamelnaam voor duurzaam composiet materiaal. Het materiaal laat zich in bijna elke mogelijke vorm bewerken. Dit betekent dat onze creativiteit in ontwerpen niet wordt belemmerd. Wij weten hoe we het materiaal kunnen toepassen en dat de mogelijkheden ongekend zijn.

Vaste inrichting

Voor apotheek Kooiker hebben wij de gehele vaste inrichting vervaardigd. Een twee persoons bureau, administratie, aanschrijven, dubbelzijdige kast, verdelers, controletafel Pharmashelf + legborden, legborden rondom bestaande Smartfill, blad patchkast, legbord/kast Baxteren, Volkern wandbescherming en panelenmet deuren t.b.v. de omkleding van de CV-installatie.