Apotheek Dronten

Voor de apotheek in Dronten had onze opdrachtgever één belangrijk doel; een ruimte creëren dat licht is gehouden doordat de daglichttoetreding nihil is. Hier hebben wij een eigen ontwerp gerealiseerd. Daarnaast hebben wij de bouwbegeleiding gedaan en hiermee de opdrachtgever ontzorgd in het gehele proces.

Ontwerp en bouwbegeleiding

Het veranderen van uw inrichting kan de nodige zorgen met zich meebrengen. Doordat onze mensen gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden bieden wij meerdere diensten aan. Van ontwerp tot werkvoorbereiding, van productie tot montage. Alles in eigen huis.

Privacy

De apotheek in Dronten is ruim opgezet voor het afhalen van producten. Door middel van akoestische schermen wordt een stukje privacy gecreëerd. Er is veel ruimte voor iedere klant dat een bezoek brengt. Door middel van lichte materialen: een lichte houtsoort en licht kleurenpalet, is het doel van onze opdrachtgever volledig gerealiseerd.

De vaste inrichting

Voor apotheek Dronten hebben wij de gehele vaste inrichting vervaardigd. Dit houdt in; de complete balies, de handverkoop posities, folder/prikbord, bureau kantoor apotheker, kasten kantoor apotheker, kasten inforuimte, tafels inforuimte, legborden afhalers, pantry assistentenruimte, garderobe assistentenruimte en de tafels en kasten in deze ruimte.