Apotheek de Coepel Katwijk

Apotheek de Coepel is gevestigd in gezondheidscentrum de Coepel waar we ook de tandartsenpraktijk en huisartsenpraktijk hebben ingericht. De balies behoren tot dezelfde familie. Het zijn verschillende ontwerpen waarbij je toch de samenhang ziet tussen de disciplines. De balie, de indeling en het plan is een eigen ontwerp van Technoplanning.

Ontzorgen

Het veranderen van uw apotheek is een hele impact. Wat wil ik nu precies? Hoe gaan we voor een efficiënter resultaat? Welke uitstraling wil ik hebben? Welke investering is er mee gemoeid? Enkele vragen waar u zich mee bezig zal houden. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en bieden meerdere diensten aan. Wij denken graag vanaf het begintraject met u mee.

Voor Apotheek de Coepel hebben wij het plan ontworpen, getekend, geproduceerd, gemonteerd en opgeleverd. Alle diensten binnen één bedrijf waardoor alles op tijd en goed is opgeleverd, zonder vertraging of gedoe. Door onze jarenlange ervaring in de apothekersinrichting weten wij wat knelpunten in uw werkprocessen kunnen zijn. Samen kunnen wij dit bespreken met als belangrijk doel; optimalisatie en een betere workflow.

Inrichting gezondheidscentrum

Doordat wij meerdere functies in dit gezondheidscentrum hebben ontworpen heeft het onze opdrachtgever een goed gevoel gegeven. Ieder partij heeft zijn eigen identiteit toch is er eenheid. Hier hebben wij voor gezorgd.

Design

De vorm van de balie is uiterst tijdloos en vriendelijk, een echt design object. Een bijzonder complexe engineering is de basis voor de uitvoering van deze bijzondere vorm. Het thema de Coepel is als een gewelf terug te vinden in de vorm van de balie. De nieuwe inrichting geeft een uitermate effectieve werkflow in de apotheek waarbij de balie echt de eye-catcher van de ruimte is. De vorm van de balie is echt een design element in de ruimte. De vorm loopt door het toepassen van HI-MACS® nagenoeg naadloos in elkaar over, dit versterkt het geheel.