Apotheek Dana, Borne

Apotheek Dana is gesitueerd in het gezondheidscentrum Fleminghof in Borne. Een zorgcomplex met alle nodige functies onder een dak. Huisartsen, fysiotherapie, ergotherapie, podologie en de apotheek. Alles op het gebied van zorg onder één dak. Wij hebben in dit gezondheidscentrum de artsenpraktijken en de apotheek vervaardigd.

Natuur als inspiratie

Door het gehele gezondheidscentrum hetzelfde thema te geven, natuur, is er eenheid gecreëerd door architect Hans Verhoeven. Dit komt terug in het materiaalgebruik. Denk aan verschillende soorten hout in combinatie met een fris groen kleurenpalet. De echte natuurbeleving komt terug door een grote visual op de ladekast, een echte eyecatcher!

Multifunctionele apotheek inrichting

In de apotheek is gekeken naar optimalisatie in werkprocessen. Dit heeft geleidt tot het multifunctioneel inrichten van de backoffice. Er wordt traditioneel uitgevuld en er is een separate Smartfill ruimte. Privacy is een belangrijk thema en is subtiel verwerkt in de entree en balie.

Vast interieur

Voor apotheek Dana hebben wij de gehele apotheekinrichting vervaardigd. De balie, handverkoop, het uitvullen, aanschrijven, administratie, afhalerskast, kasten spreekkamers, pantry, schappen, werkblad goederensluis, schappen goederensluis, de garderobe en de entree.