Het ontwerp van de poliklinische apotheek

Voor de apotheek van het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp heeft Technoplanning het functioneel ontwerp voor indeling en interieur uitgewerkt. Het functioneel ontwerp is ontstaan door een nauwkeurige samenwerking met de apotheek. Hierbij hebben we gekeken naar de werkprocessen en de gewenste uitstraling. Het resultaat is niet alleen een prachtig aanzicht, maar ook zeer praktisch en efficiënt. Het doel van deze interieurbouw opdracht voor de poliklinische apotheek was een indeling waarbij alle werkprocessen en automatisering op een logische en effectieve manier geïntegreerd worden.

Een belangrijk onderdeel van deze apotheekinrichting was de plaatsing van de Rowa Vmax medicijnuitgifteautomaat. Het integreren van deze robot in het werkproces was een bijzonder vraagstuk waarbij we hebben gekeken naar verschillende factoren: de werkplek indeling, loopafstanden, ergonomie en werkwijze. Technoplanning interieurbouwers heeft met vergaande kennis van de processen een oplossing bedacht die perfect aansluit bij de behoeften van de het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp. Door onze inzet en kennis hebben we ervoor gezorgd dat het werkproces geoptimaliseerd is en de integratie van de medicijnuitgifteautomaat soepel verloopt.

Duurzaamheid bij het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Het interieur van de poliklinische apotheek is voorzien van moderne en duurzame materialen, zoals HiMacs en massief eikenhout. Deze materialen zijn niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam, maar zijn ook onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Dit is uiteraard van groot belang in een omgeving waar hygiëne en veiligheid voorop staan. Daarnaast kan het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp de komende jaren haar patiënten en bezoekers met open armen ontvangen in een prachtige en efficiënte omgeving.

Technoplanning en het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Technoplanning heeft ook bij de realisatie van de centrale hal van het Alrijne ziekenhuis technisch advies en de uitvoering verzorgd. ontwerp van architecten aan de Maas uitgevoerd en hebben we geadviseerd in de technische realisatie. Door onze expertise en ervaring in het vakgebied zijn we in staat om ontwerpen op een efficiënte en effectieve manier uit te voeren, waarbij we rekening houden met de specifieke wensen en eisen van onze klanten; zo ook bij het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp. Hierbij is de nadruk gelegd op het creëren van een warme en uitnodigende omgeving. Zo hebben we bijvoorbeeld gezorgd voor voldoende zitplaatsen en hebben we fraaie bloembakken geïntegreerd in het vaste zitmeubilair.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?