HUISARTSEN

Specialist

Als specialist op gebied van plannen en inrichtingen voor eerstelijnszorg ontwikkelen we plannen voor nieuwe en bestaande huisartspraktijken. Als nuchter Twents familiebedrijf hebben we meer dan 45 jaar ervaring in het inrichten van artsenpraktijken.

We worden door opdrachtgevers gevraagd om mee te denken en om een functionele en mooie praktijk te ontwikkelen. In veel gevallen betreft het een verhuizing naar een gezondheidscentrum. 

We werken landelijk en kunnen in elk moment van het project instappen. Of het gaat om een haalbaarheidsstudie, Bouw & projectmanagement of realisatie van het interieur. Wij werken voor u.  Van A tot Z:

  • Haalbaarheidsstudie
  • Concept plan
  • Functionele indeling plattegrond
  • Financiering
  • Vergunningen
  • Bouwkundige zaken
  • Bouw & project management
  • Realisatie interieur

 

Hoe wilt u werken?

Middels een kennismaking brengen we uw wensen voor het project in kaart. Persoonlijke smaak en voorkeuren zijn voor ons het uitgangspunt. Van hieruit bepalen we samen waar we u het beste mee kunnen helpen.  

Een nieuwe werkplek is een kans om deze in te richten zoals u wilt. Het grootste gedeelte van de dag brengen we immers vaak door op ons werk. Zowel voor u als huisarts als uw patiënt is een plezierige praktijk met werkruimten van belang. Ook voor de mensen in uw team, collega's, huisarts in opleiding en POH' ers maakt een goed uitgedachte fijne werkplek het verschil.

LHV richtlijnen

Voor huisartsenpraktijken zijn we gespecialiseerd in het toepassen van de LHV richtlijnen voor functionele praktijkindelingen. Onze uitgebreide kennis van praktijken en ervaring op gebied van realisatie van praktijkinrichtingen zijn van meerwaarde voor onze opdrachtgevers. 

Ontwikkeling & Realisatie

Technoplanning ontzorgt en voert uit. We zijn partner voor zorg partijen en kunnen middels verschillende disciplines u ondersteunen en op weg helpen in verschillende fasen.

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel of mail ons om te vragen naar de mogelijkheden. We komen naar u toe of u komt naar ons. We heten u van harte welkom bij ons in Twente voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.