APOTHEEK INRICHTING

Bent u aan het oriënteren en op zoek naar een specialist op gebied van apotheek interieur? 

Technoplanning is een nuchter Twents familiebedrijf,

gespecialiseerd in apotheek inrichtingen en heeft meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van het

ontwerpen en realiseren van apotheken.

Specialist

Waarom Technoplanning? Technoplanning is specialist op het gebied van interieur ontwikkeling voor apotheken. Wij werken voor u. Uw voorkeur is de basis voor een ontwerp en functionele indeling. Integratie van verschillende werkprocessen zoals:

 • SmartFill,
 • Local Fill,
 • Central Fill
 • GDS werkruimten (Baxter)
 • Eigen bereiding

Verhuizen, nieuwe locatie of nieuwe indeling?

Uw voordeel om met ons te werken is onze uitgebreide ervaring in het inrichten van apotheken. Wij werken landelijk voor zowel zelfstandige apotheken als franchise en keten apotheken. Onze kennis en kunde zetten we in om samen met u tot een optimaal plan te komen.

Veranderen in bestaande apotheek, kan ik open blijven?

U wilt graag uw apotheek veranderen en vraagt u af of dit kan terwijl uw apotheek open blijft?
Dit kan in de meeste gevallen. 
In overleg bepalen we samen wat op basis van de plannen de beste manier is om te veranderen en toch de apotheek open te houden. Zo hebben we veel complete verbouwingen gedaan terwijl de apotheek niet 1 dag gesloten is geweest.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw apotheek? Mail of bel ons en we kijken samen wat voor uw apotheek kan.

Van ontwerp tot realisatie

Voor de apotheek kunnen we u ontzorgen van A tot Z. Afhankelijk van wat u wil kunnen we het gehele traject voor u verzorgen. We kunnen enkel het interieur vervaardigen en plaatsen of een plan van begin tot eind uitwerken, u kiest wat bij u past. We bieden dit aan in modules:

 • Concept plan
 • Interieur indeling & functioneel plan
 • Interieur ontwerp door onze interieurarchitect
 • Bouwbegeleiding
 • Vergunningen
 • Realisatie bouwkundig
 • Productie en montage interieur

Interieurarchitectuur

Hoe komt uw apotheek er uit te zien? Wat vindt u mooi en waar werkt u met plezier?
Ons team van apotheek specialisten biedt u de mogelijkheid om uw wensen te vertalen naar een schitterend plan. Het voordeel van werken met een interieurarchitect en een specialist op gebied van functionele indeling:
Technoplanning heeft alle kennis op gebied van werkprocessen, privacy en efficiency en deze worden moeiteloos geïntegreerd in een plan voor uw apotheek. 1+1= 2.

 

Efficiency 

Het inrichten van een apotheek vraagt om kennis op het gebied van werkprocessen, efficiency en privacy. Hoe kunt u met uw team het beste uit de dag halen en hoe kan de apotheek op drukke tijden optimaal functioneren? Onze plannen zijn gestoeld op werkelijk gemeten procestijden en uitgebreide ervaring middels onze FarmaFlow projecten. Uniek in Nederland.

Is uw doel meer rust en overzicht? Door met ons te werken aan uw apotheek indeling kunnen we de processen optimaliseren. Optimalisatie betekent dat u en uw team meer tijd over houden. Tijd die kan worden ingezet voor andere zaken. 

Bouw & project management

Uw apotheek blijven runnen tijdens een verbouwing vraagt om een inspanning. Om focus te houden en rust te creëren kunt u ook kiezen voor bouwbegeleiding. Dit doen we al meer dan 45 jaar: we ontzorgen apotheken door in deze drukke tijd de verbouwing te coördineren. Lees meer over bouwbegeleiding.

Privacy

Wie herkent het thema niet in de eigen apotheek? Patiënten hechten meer waarde aan privacy en niet altijd is dat ook gewaarborgd in de publieksruimte. Niet voor elk gesprek of balie moment kiest u voor de info ruimte.

Technoplanning heeft al voor talloze apotheken oplossingen gerealiseerd op gebied van privacy. Vaak is het een combinatie van oplossingen specifiek uitgedacht voor de vorm, indeling en oppervlakte van de publieksruimte.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.