Ieder project is uniek

Elk project vraagt om een specifieke benadering. En dat is ook waar wij voor staan: unieke maatwerk projecten die zowel een mooie uitstraling hebben als een praktische invulling. Of het nu gaat om een apotheek of een ziekenhuis in Zwolle, we kijken altijd naar een unieke oplossing. De wensen van jou, onze klant, staan hierbij uiteraard centraal. In onze eigen productie vervaardigen we alle meubelen zelf, waardoor we alle vrijheid hebben het precies zo te maken zoals we willen. Door ideeën uit te wisselen komen we samen tot het ideale en unieke interieurbouw resultaat in Zwolle.

De werkwijze voor interieurbouw in Zwolle

We kunnen je in iedere fase van het interieurbouwtraject ondersteunen, maar ook in een gedeelte daarvan. Onze werkwijze omvat een aantal stappen, die we hieronder toelichten.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

Wij zijn in eerste instantie vooral benieuwd naar je eigen ideeën, wensen en verwachtingen. We maken daar graag kennis mee in een vrijblijvend eerste gesprek. Daarnaast vertellen we je ook wat we voor jou kunnen betekenen.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Op basis van het eerste gesprek gaan onze ontwerpers aan de slag. Ze maken een moodboard en eerste ontwerp van het interieur, die we in een volgend gesprek met elkaar bespreken. De planning en het budget zullen hier ook in worden meegenomen.

Stap 3: interieur bouwen

Bij akkoord op het ontwerp, de planning en het budget gaan we echt aan de slag. Werktekeningen worden in detail uitgewerkt, net als de 3D-ontwerpen. Als die ook akkoord zijn, gaan we alles inplannen, materialen bestellen en de machines en meubelmakers voorbereiden. Zij maken het interieur, waarna de monteurs bij jou in Zwolle langskomen om alles te monteren.

Uitgelichte projecten

Wij maken voornamelijk interieurs voor gezondheidscentra, ziekenhuizen en apotheken, ook in omgeving Zwolle. Bekijk ter inspiratie eens projecten die wij eerder realiseerden, zoals zoals Apotheek de Thij in Oldenzaal, Leeuwenbrug in Deventer en Erasmus Zorgwinkel in Rotterdam. Ontdek wat wij kunnen realiseren op het gebied van interieurbouw in Zwolle.

Interieurbouw Zwolle op maat?

Ben je benieuwd geworden en wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van interieurbouw in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bekijk ook alvast onze brochure voor meer inspiratie.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?