Onze unieke benadering

Elk interieurbouwproject dat we uitvoeren vraagt om een unieke benadering, ook in Oldenzaal en omgeving. Bij ons is niks standaard. Wel staan bij al onze projecten de wensen van onze klanten centraal. Die wensen en behoeften mengen we met onze eigen kennis en kunde. Op die manier komen we samen tot een uniek interieur voor jouw bedrijf in de regio Oldenzaal. Mooi, functioneel, geheel op maat en vooral passend bij de wensen en het bedrijf!

Werkwijze voor interieurbouw in Oldenzaal

Wij kunnen je in iedere fase van het project ondersteunen, omdat wij alles in eigen huis hebben. Om tot het beste interieur voor jouw bedrijf in Oldenzaal te komen, volgen we over het algemeen de volgende stappen:

 

Stap 1: wensen en behoefte bespreken

In een kennismakingsgesprek bespreken we met elkaar wat jouw ideeën en wensen zijn, maar ook welke verwachtingen jij hebt qua planning en budget. We zijn erg benieuwd!

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Na het eerste gesprek ligt de bal bij ons. Onze ontwerpers en tekenaars gaan aan de slag met moodboards, tekeningen en een eerste ontwerp. Deze ontwerpen, volledig gebaseerd op jouw wensen en ideeën, presenteren wij in een tweede gesprek. Zo kan er gekeken worden of dit naar verwachting is. In het tweede gesprek worden ook uiteraard de kosten en de planning meegenomen.

Stap 3: interieur bouwen en installeren

Als we beiden helemaal tevreden zijn kan het echt beginnen. Wij gaan aan de slag! Eerst worden natuurlijk de ontwerpen en werktekeningen tot in de puntjes uitgewerkt. Pas na akkoord kunnen we het project inplannen en starten we met de productie. De materialen worden besteld en vervolgens gaan de meubelmakers aan de slag met het interieur, die onze monteurs bij jou op locatie opbouwen.

Uitgelichte projecten

We hebben al veel interieurbouwprojecten mogen verzorgen voor onder andere apotheken, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en zorginstellingen. Ben je benieuwd naar de interieurs die wij hebben gemaakt? Bekijk hier alle projecten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Interieurbouw in Oldenzaal op maat?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van interieurbouw? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bekijk ook eens onze brochure en laat je inspireren.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?