De Technoplanning benadering

Elk project is uniek. Daarom vraagt ieder project om een specifieke benadering. En dat is ook waar wij voor staan; unieke maatwerk projecten met een mooie uitstraling en een praktische invulling. Samen met jou, onze klant, kijken we hoe we het beste resultaat kunnen behalen. Wij zijn betrokken bij elke stap van het interieurbouwproject in Deventer, en zorgen er van het begin tot het eind voor dat alles gesmeerd loopt.

Werkwijze voor interieurbouw in Deventer

Elk project wordt op een eigen manier benaderd. Toch volgen we bij elk interieur bouwproject een vast aantal stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking horen we graag wat jouw ideeën en wensen zijn. Wij zijn benieuwd naar jouw interieur vraagstuk en denken daarom graag met jou mee.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Na het eerste gesprek zijn wij aan zet. Onze ontwerpers en tekenaars maken een eerste ontwerp en moodboard op basis van jouw wensen en ideeën. We bespreken dit ontwerp in een tweede gesprek met elkaar om te kijken of jij hier tevreden mee bent, en passen dingen aan totdat iedereen tevreden is. Ook de planning en het budget worden in deze stap meegenomen.

Stap 3: interieur bouwen

Nadat er akkoord wordt gegeven op het ontwerp kunnen we aan de slag! De werktekening wordt verder uitgewerkt, en na akkoord worden de materialen besteld. Onze eigen vakmensen gaan bezig om jouw interieur te bouwen, waarna onze monteurs het complete interieur gaan opbouwen op locatie in Deventer.

Uitgelichte projecten

We hebben in het verleden al veel interieurbouwprojecten mogen verzorgen. Dit hebben we gedaan voor onder andere huisartsenpraktijken, apotheken, ziekenhuizen en zorginstellingen, ook in Deventer. Bekijk bijvoorbeeld het door ons ingerichte pand van DC vastgoed in Deventer. Bekijk alle projecten van Technoplanning en ontdek de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Interieurbouw in Deventer op maat?

Weten wat wij voor jouw organisatie in Deventer kunnen doen op het gebied van interieurbouw? Neem gerust contact met ons op en kom geheel vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Bekijk voor meer inspiratie onze brochure en laat je verrassen!

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?