Onze specifieke benadering

Elk interieurbouw project dat we uitvoeren in de regio Arnhem vraagt om een andere aanpak. Bij ons staan de wensen van jou, onze klant, centraal. Op basis van deze wensen maken wij een uniek interieur. De vakmensen van Technoplanning maken in onze eigen productie alles op maat, waarna onze monteurs op locatie in Arnhem alles monteren. Dus of het vraagstuk voor interieurbouw in Arnhem nu is voor een ziekenhuis, apotheek of gezondheidscentra, wij realiseren altijd unieke en hoogwaardige oplossingen.

Werkwijze voor interieurbouw in Arnhem

We kunnen jou in elke fase van het interieurbouw traject ondersteunen en ontzorgen. Elk project is uniek, maar over het algemeen volgen we onderstaande stappen om tot het ideale interieur te komen voor jouw bedrijf in Arnhem.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we vrijblijvend jouw wensen en ideeën met betrekking tot het interieur van jouw organisatie in Arnhem. We zijn benieuwd naar jou en denken graag met je mee.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

De volgende stap ligt bij ons. Onze ontwerpers maken een eerste ontwerp en moodboard aan de hand van jouw wensen en ideeën. In een tweede gesprek gaan we dit met jou bespreken en kijken we of dit past bij de verwachtingen. Hierin worden uiteraard ook de kosten en een planning meegenomen.

Stap 3: interieur bouwen

Wanneer we allemaal tevreden zijn met het ontwerp, gaan we aan de slag. Eerst worden de ontwerpen verder uitgewerkt. Op het moment dat hier akkoord op wordt gegeven, gaan we het project inplannen. De materialen worden besteld en het productieproces wordt gereed gemaakt. Vervolgens gaan onze meubelmakers het interieur geheel op maat maken, in onze eigen productiehal. Wanneer dit klaar is, gaan onze monteurs bij jou op locatie het interieur opbouwen!

Uitgelichte projecten

We hebben ondertussen al heel wat interieurbouw projecten mogen verzorgen. Dit hebben we onder andere gedaan voor zorginstellingen, ziekenhuizen, apothekers en huisartsen praktijken, zo ook in Arnhem. Benieuwd naar de interieurbouwprojecten die we hebben mogen realiseren in de regio Arnhem? Bekijk bijvoorbeeld het full service concept dat wij hebben mogen ontwikkelen voor Apotheek de Linge, of bekijk huisartspraktijk Beekpark. Nog meer projecten bekijken? Bekijk hier al onze interieurbouw projecten.

Interieurbouw in Arnhem op maat?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom geheel vrijblijvend langs voor een afspraak. Bekijk ook eens onze brochure en laat je inspireren!

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?