De Technoplanning benadering

Ieder project is uniek en wordt op een andere manier aangevlogen. Samen met jou, onze klant, bepalen we hoe het eindresultaat eruit komt te zien bij jou in Apeldoorn. Onze vakmensen zorgen er van begin tot eind voor dat alles gesmeerd loopt. Zo zijn we betrokken bij elke stap van het project en zorgen we ervoor dat alles wordt opgeleverd zoals het is besproken. De interieurbouw in Apeldoorn voor jouw organisatie is compleet op maat en geheel passend bij jouw wensen en ideeën.

Werkwijze voor interieurbouw in Apeldoorn

Elk interieurbouwproject in Apeldoorn is uniek en wordt op een eigen manier benaderd. Toch volgen we ons bij elke interieuroplossing standaard een aantal stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren we vooral naar jou, onze klant. Wij vinden jouw ideeën en wensen het belangrijkste en bouwen daar letterlijk en figuurlijk een uniek interieur omheen. Om hiertoe te komen zullen we je tijdens het gesprek een aantal kritische vragen stellen en samen sparren zodat we alvast een ruwe schets voor de interieurbouw in Apeldoorn kunnen maken.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Na de eerste stap zijn wij aan zet. Onze ontwerpers en tekenaars gieten jouw wensen en ideeën in het eerste ontwerp. Door middel van een 3D-weergave komt het interieur echt tot leven. We bespreken dit een aantal keer met elkaar en doen aanpassingen waar nodig. Nadat alles akkoord is, spreken we het budget en de planning af en kunnen we starten met de interieurbouw in Apeldoorn.

Stap 3: interieur bouwen

Na akkoord op het ontwerp, gaan we het interieur realiseren. De werktekeningen worden gemaakt, materialen worden besteld en de machines gaan draaien. Onze meubelmakers gaan aan de slag om jouw interieur te bouwen en onze monteurs zorgen ervoor dat het complete interieur wordt geplaatst. Wanneer dit klaar is, is jouw interieurbouwproject op locatie in Apeldoorn afgerond.

Uitgelichte projecten

In het verleden hebben we veel interieurbouwprojecten verzorgd voor onder andere apotheken, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en zorginstellingen, zo ook in Apeldoorn. Bekijk bijvoorbeeld Huisartsenpraktijk Beekpark in Apeldoorn of andere projecten in bijvoorbeeld Enschede of Amsterdam. Bekijk alle projecten van Technoplanning en ontdek de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Interieurbouw in Apeldoorn op maat?

Wil je weten wat wij jouw organisatie in Apeldoorn kunnen bieden op het gebied van interieurbouw? Neem gerust contact met ons op en kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Bekijk ook onze brochure en laat je inspireren.

 

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?