Ieder project in Amersfoort is uniek

Of de interieurbouw nu in Amersfoort of Enschede plaatsvindt, wij benaderen elk project als uniek. Daarom is bij Technoplanning niks standaard. Wij zorgen dat alles speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Bij ons staan de wensen van de klant centraal. En daaromheen bouwen wij een passend maatwerk interieur.

Eigen productie

Vanaf de eerste ideeën op papier tot de uiteindelijke plaatsing op locatie verzorgt Technoplanning volledig zelf. Doordat we bij alles zelf in huis hebben, hebben we gedurende het hele traject het heft in eigen handen en kunnen wij de beste kwaliteit verzekeren. In onze eigen productie kunnen we alle wensen van de klant laten uitkomen.Zodoende wordt jouw interieurbouwvraagstuk in Amersfoort tot in de details afgewerkt. Precies zoals jij wenst!

De werkwijze voor interieurbouw in Amersfoort

Ondanks dat we elk project anders aanvliegen, werken we altijd standaard volgens een aantal stappen.

Stap 1: bespreken van ideeën en wensen

De eerste en belangrijkste stap die we zetten in het interieurbouw-project in Amersfoort, is het luisteren naar jouw wensen en ideeën. Door jou vragen te stellen en met elkaar te sparren krijgen wij een goed beeld van de verwachtingen. Aan ons om die te overtreffen!

Stap 2: naar de tekentafel en presenteren

Na het eerste kennismakingsgesprek gaan onze ontwerpers en tekenaars aan de slag met tekeningen, moodboards en eerst concepten. Wanneer de ontwerpfase is afgerond, presenteren we onze ontwerpen die volledig op basis van jouw ideeën en wensen zijn gecreëerd. Daarnaast bespreken we ook direct de kosten en de planning voor jouw interieurbouwproject in Amersfoort.

Stap 3: interieur bouwen en plaatsen

Als we samen tot een akkoord zijn gekomen, kan het echt beginnen. De ontwerpen worden in een 3D-weergave gegoten, zodat er echt een visueel beeld wordt gecreëerd. Ook worden werktekeningen gemaakt, materialen bepaald en besteld. Als alles onderaan de streep akkoord is, kunnen we het project inplannen en kan de productie van start. Op locatie bouwen onze monteurs jouw nieuwe interieur op en werken ze alles tot in de puntjes af. Zo zorgen wij ervoor dat jouw interieurbouw-vraagstuk in Amersfoort perfect wordt afgesloten.

Uitgelichte projecten

We hebben al veel interieuroplossingen mogen realiseren, onder andere voor ziekenhuizen, apotheken, zorgcentra en (huisartsen)praktijken. Bekijk al onze projecten en ontdek wat wij jou kunnen bieden in Amersfoort.

Interieurbouw Amersfoort op maat?

Ben je benieuwd wat wij jouw organisatie, praktijk of apotheek in Amersfoort concreet kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op en kom vrijblijvend bij ons op gesprek. Samen met jou bespreken we alle mogelijkheden. Bekijk ook alvast onze brochure voor de nodige inspiratie.

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?