Ontwerpen en engineeren

Een huiselijke, gezellige en gemoedelijke inrichting met voldoende privacymogelijkheden. Voor Hairmasters Finkers mochten we onlangs voor de derde keer het interieur van een van hun vestigingen ontwerpen en engineeren. “We horen vaak van onze klanten hoe mooi en nieuw ze onze zaak vinden. Dan ben je toch wel trots”, zegt eigenaar Marco Finkers.

Marco Finkers: “Een aantal jaar geleden was ik op zoek naar een interieurbouwer. Via via kwam ik in contact met Technoplanning. Op hun website zag ik dat ze vooral gespecialiseerd zijn in apotheekinrichting. Omdat bij ons vooral de huiselijke en gemoedelijke sfeer belangrijk is, had ik eerst mijn twijfels.

Na het eerste gesprek waren die twijfels meteen weg: er was een goede klik en ook al mooie ideeën. Ze voelden direct goed aan welke kant ik op wilde met de inrichting. Kort daarna is Technoplanning voor ons aan de slag gegaan.”

Snel schakelen

“Het eerste interieur dat ze voor ons hebben verzorgd, was voor de vestiging in Hengelo. We verhuisden van een kleine naar een grote ruimte, waardoor we behoefte hadden aan een geheel nieuwe inrichting. En daar zat behoorlijk wat haast bij. Gelukkig konden we met Technoplanning snel schakelen en stond ik een paar weken later heel verrast en trots in de nieuwe zaak!”

Warm, huiselijk en functioneel

“Een tijd later hebben we ook samen met Technoplanning de vestiging in Almelo verbouwd. Een strak plan, ontworpen door een van de interieurarchitecten, heeft geresulteerd in een chic en tijdloos interieur dat warm en huiselijk aanvoelt, maar tegelijkertijd een functionele werkplek vormt. Alles wat voor mij, onze medewerkers en klanten belangrijk is komt samen in dit interieur.”

*Tekst gaat verder onder afbeelding*

Nieuwe inrichting

“Het afgelopen jaar kregen we helaas te maken met schade door wateroverlast, waardoor we genoodzaakt waren de vestiging in Hengelo weer geheel opnieuw in te richten. Ook hier heeft Technoplanning een grote rol gespeeld. Doordat ze inmiddels al meerdere inrichtingen voor ons hebben gedaan verliep dit keer de samenwerking nog soepeler. Ze weten wat ik mooi en belangrijk vind.”

Goede adviezen

“Dat ze bij Technoplanning zowel ontwerpen als bouwen vind ik een groot voordeel. Daarnaast is het een echt Twents bedrijf: nuchter, duidelijk en makkelijk in de omgang. Wat ze zeggen, dat doen ze ook. Ze geven goede adviezen en helpen me bij het maken van de juiste keuzes. Als ik iets mooi vindt wat misschien niet het meest praktisch is, of wat qua kwaliteit minder is, zeggen ze dat gewoon. Mede daardoor zijn we nu verzekerd van de hoogste kwaliteit en een interieur dat nog jaren meegaat!”

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?