Onze benadering

Elk interieurbouwproject vraagt om een eigen, specifieke benadering. Dat is ook waar wij voor staan: unieke maatwerk projecten, die zowel qua uitstraling als functionaliteit fantastisch zijn. De wensen en behoeften van jou, onze klant, staan bij onze werkwijzen altijd centraal. Wij bouwen het interieur dan ook op basis van jouw wensen en behoeften.

Werkwijze voor interieurbouw in Rotterdam.

Technoplanning heeft alles in eigen huis: van ontwerpers tot engineers, en van meubelmakers tot monteurs. Wij kunnen jou dan ook in het gehele proces ondersteunen en ontzorgen. Elk project is uniek, maar over het algemeen volgen we een aantal stappen.

Stap 1: wensen en ideeën bespreken

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken wij jouw wensen, ideeën en verwachtingen. We zijn erg benieuwd naar jouw vraagstuk en denken graag met jou mee. In het eerste gesprek vertellen wij natuurlijk ook wat we voor jou kunnen betekenen.

Stap 2: ontwerp maken en presenteren

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag. Onze ontwerpers en tekenaars maken op basis van jouw wensen en ideeën een eerste ontwerp. Ook wordt er een moodboard gemaakt. Dit alles bespreken we in een tweede gesprek. Hierin wordt uiteraard ook de planning, het budget en andere verwachtingen besproken.

Stap 3: interieur bouwen

Wanneer jij helemaal tevreden bent met het ontwerp en de verwachtingen duidelijk zijn, gaan wij echt aan het werk. De tekeningen en 3D-ontwerpen worden tot in detail uitgewerkt. Na akkoord hierop gaan we het project inplannen en de materialen bestellen. De machines en onze meubelmakers worden voorbereid. Vervolgens gaan we aan de slag met het bouwen van het interieur. De laatste stap is het monteren van het interieur. Onze monteurs komen bij jou op locatie in Rotterdam het complete interieur opbouwen.

Uitgelichte projecten

Wij hebben ondertussen al vele interieurprojecten mogen verzorgen. Dit hebben we gedaan voor onder andere apotheken, gezondheidscentra’s, ziekenhuizen, huisartsen en kapperszaken, ook in Rotterdam. Zo hebben wij voor Hart van Zuid in Rotterdam diverse maatwerk meubelen geleverd voor het nieuwe, strakke en moderne interieur. Ben je benieuwd naar al onze projecten? Bekijk hier onze gerealiseerde projecten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van interieurinrichting in Rotterdam.

Interieurbouw in Rotterdam op maat?

Ben je benieuwd wat wij jou kunnen bieden op het gebied van interieurbouw voor jouw organisatie in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak met ons. Bekijk ook eens onze brochure voor meer inspiratie!

0 resultaten gevonden
Gevonden op pagina's
Gevonden in blogs, inspiratie & projecten
Maak een afspraak Nu met ons bellen?