Marnix – Centrum voor Preventie en Herstel, Vlaardingen

De balie in het Marnix CPH is een bijzonder ontwerp. Het is tot stand gekomen nadat het ontwerp heeft gewonnen bij een prijsvraag. Functie en vorm moest optimaal in elkaar overlopen. Het resultaat: een echte eyecatcher in de ruimte.

Extra dimensie

Het combineren van materialen met verfijnde technieken zorgt voor speelse elementen in het ontwerp. Er is gebruik gemaakt van een bijzonder staalwerk integratie techniek om het ontwerp ook in praktisch en technische zin te doen gelden. Dit alles uitgevoerd in houttinten gecombineerd met leer. Dat ons vakmanschap meesterschap is laten we zien met een bijzondere techniek in de balie. We hebben het perspex in bijzondere vormen gegrafeerd. Dit is aangelicht met LED voor een extra dimensie in de balie. Het laat zien hoe belangrijk een uitgekiende verlichting is. Wij adviseren u hier graag in.

Prettige omgeving

Naast de balie hebben wij onder andere zitelementen, meubilair in de patiëntenkamers, de kantine en de wachtruimten gerealiseerd. Een rustige en prettige omgeving met fijne en sfeervolle materialen.