Kröller Müller Museum

Voor het Kröller Müller hebben wij de balie gerealiseerd. De publieksentree is hierbij geheel vernieuwd. Het interieur is opgeschoond en de plaatsing van de balie is de kroon op het werk. Het zorgt voor een warm welkom voor de bezoekers, een gastvrij gebaar.

Architectonisch design

De balie bestaat uit twee gedeelten welke op een prachtig architectonische manier in elkaar overlopen. In combinatie met de wand, vloer en het balieblad is het één geheel. De balie is zorgvuldig in elkaar gezet en is het pronkstuk van de entree. Naast de kassahandelingen en beveiliging is vanuit de balie ook het opladen van podcast’s mogelijk. Ook het klimaat kan hier geregeld worden.

Wij zijn een meerwaarde voor het ontwerpteam gezien onze technische kwaliteiten. Het is niet alleen architectonisch design maar zeker functioneel. Een prachtig resultaat.